English
Danish
German
Spanish
French

Markedets bedste reseller-aftale

Deluxe Katalog søger altid virksomheder der ønske at have mulighed for at tilbyde sine kunder vores flotte online katalog løsning.

Vi står for opsætningen af katalogerne og det eneste I skal gøre er at give os besked om ordren og kataloget vil være klar indenfor 24 timer.

Det er muligt at få tilpasset det enkelte Deluxe Katalog så det passer præcis til hver enkelt af jeres kunder. Vi giver ligeledes mulighed for at I kan få jeres eget logo og look på de kataloger i videresælger.

Deluxe reseller-aftaler er primært rettet imod reklamebureauer, grafiske bureauer, mediebureauer og lignende, men alle er naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre nærmere. Resellere er typisk virksomheder med en god kontakt til det lokale erhvervsliv der godt kunne tænke sig at have mulighed for at tilbyde deres kunder en e-katalog løsning.

For os er et tæt samarbejde en selvfølge og vi hjælper gerne med support til jeres kunder, men I vil selv stå for den direkte kundekontakt.

Som reseller af Deluxe Katalog får I:

  1. mulighed for at videresælge en kvalitets bladrekatalog løsning.

  2. et højt serviceniveau

  3. mulighed for mersalg til eksisterende kunder

  4. fordelagtige provisions-ordninger

  5. mulighed for selv at fastsætte priser overfor slutkunder

  6. fleksible vilkår

  7. mulighed for assistance til egen markedsførings- og salgsaktiviteter

  8. I vil altid blive holdt ajour med opdateringer i Deluxe Katalog

  9. medbestemmelse i forhold til implementering af nye funktioner.

Ønsker I at vide mere er I naturligvis velkommen til at kontakte os på telefon 51 20 16 95 eller kontakte os via kontaktformularen under punktet “Kontakt”.