English
Danish
German
Spanish
French

Hvad er Deluxe Kataloget?

Deluxe Kataloget er et nyt spændende alternativ eller supplement til traditonelle PDF-filer og tryksager. Med Deluxe Kataloget forvandles dine statiske PDF-filer til et dynamisk digitalt bladrekatalog, som får det bedste frem i dine tryksager.

Med et Deluxe Katalog har din virksomhed mulighed for at publicere trykte materialer direkte på internettet. Deluxe Kataloget egner sig til mange typer af publikationer, det kunne eksempelvis være varekataloger, brochurer, tilbudsaviser, foldere, aviser, magasiner, bøger, årsrapporter og meget andet.

Dine læsere sparer tid

Spar dine læsere for downloadtid

Med et Deluxe Katalog, vil dine læsere spare tid i forhold til de traditionelle PDF-filer. Læseren af dine online kataloger vil således ikke opleve en lang download tid. Dette skyldes at Deluxe Katalog ikke loader hele kataloget på en gang, men efterhånden. På denne måde risikerer I ikke at miste læsere i den langsommelige loading tid.

Nem at bruge

Deluxe Katalog er designet så det er nemt og enkelt for dine læsere at navigere rundt i. Hvis der dog skulle opstå forvirring hos læseren er der en overskuelig og letforståelig hjælpefunktion.

Dine tryksager fremstår flot på Internettet

Put dine tryksager online

Deluxe Katalog giver mulighed for at dine tryksager fremstår flot – også på Internettet. Med vores e-katalog fremstår din virksomheds tryksager altid på en flot, dynamisk og letlæselig måde. Din virksomheds online profil vil ligeledes blive styrket med et Deluxe katalog.

Reducerer dine omkostninger

Med Deluxe Katalog kan du spare penge på tryk og forsendelse af dine tryksager.
I samme ombæring skåner du miljøet for yderligere belastning.