English
Danish
German
Spanish
French

Løsninger

For bedst muligt at kunne matche netop dit behov udbyder vi tre forskellige løsninger af Deluxe Kataloget, Single, Multi og Unlimited. Med alle vores løsninger medfølger; fri support, adgang til administrationssystemet, ALLE funktioner og løbende opdateringer.

I nedenstående kan du læse hvilken løsning der passer bedst til jeres behov.


Deluxe Katalog Single

Deluxe Katalog Single løsningen er beregnet for de brugere, der har behov for op til 5 publikationer.

Ved Single løsningen kan vi tilbyde at I blot leverer PDF-filen til os og vi står for resten af processen. I kan naturligvis også vælge at varetage processen selv ved hjælp af vores meget brugervenlige administrationssystem.


Deluxe Katalog Multi

Deluxe Katalog Multi løsningen er beregnet til dem der skal bruge
6-24 digitale publikationer.

Ved valg af Multi løsningen, skal I selv stå for publiceringen af jeres tryksager via det brugervenlige administrationssystem. Skulle I have spørgsmål angående opsætning og publicering er I naturligvis velkommen til at benytte vores gratis support via telefon og mail.


Deluxe Katalog Unlimited

Deluxe Katalog Unlimited løsningen henvender sig til den type kunde der har behov for flere end 24 online publikationer. Denne løsning giver mulighed for at oprette et ubegrænset antal publikationer i en angivet tidsperiode.

Ved valg af Unlimited løsningen står du selv for opsætning via Deluxe Katalogets brugervenlige administrationssystem. Skulle der opstå spørgsmål er I naturligvis velkommen til at benytte vores gratis support.